lauantai 22. helmikuuta 2014

Vika viikko starttaa ja sitten se olis the end of an era

Kata:


No e, se oli lukiolaisten penkkaripäivä!
(kamala haikeus omaa lukioaikaa, tuntuu jo ihan eri elämältä)Viime viikonloppu oli aivan ihana. Olin odottanut sitä viikon alusta asti. Tää on aika siisti homma, kun ei työskentele enää (viikonloppuisin) niin viikonloppua odottaa aina iha eri tavalla, koska se sisältää aina jotain kivaa häppenninkii, ja vaikkei oliskaan mitään erikoista menoa, on se silti ihanaa (semi)luppoaikaa. (ihan kun mulla olisi oikeasti varaa vapaapäiviin)

Mutta viime viikonlopusta siis! Mun vanhemmat olivat valmistaneet kunnon dinnerin koko perheelle Fede mukaan lukien. Fede vihdoinkin sai himoitsemaansa poroa, mutta eipä poikaparka arvannut että alkoholi tulisi kuulumaan olennaisena osana ruokailua. Ehkä se olikin osasyy siihen, että aika lensi kuin siivillä ja alkuperäisistä suunnitelmista poiketen ei käytykään luistelemassa ja saunassa, vaan seurusteltiin yhdeksän tuntia ruokaillen ja juoden. Oli ihan hemmetin nasta päivä :) Ihan turhaan meinasin skipata koko keissin viime metreillä… :D Mitäköhän Feden vanhempien tapaamisesta tulee, kun ei yhteistä kieltä löydy… :D ehkäpä niillä on överit viinitarjoilut?

Seuraavan päivän opiselusaanti oli juomatarjoilusta johtuen todella köyhä. Ja sitten pitikin jo lähteä sitsaamaan ystissitseille! Näitäkin odotin tosi paljon, koska mun viime sitseistä on päässyt kulumaan aivan liikaa aikaa ja nää oli Feden ekat sitsit. Teemana oli "rainbow" ja olin sen verran mielikuvitukseton, että puin päälle vain kirkkaan punaisenpinkin paidan ja kirkkaankeltaiset farkut. Varsinainen ystävänpäivä meni romanttisesti katsellen lätkää Feden kanssa ja selitellen herralle sääntöjä (kuinka absurdia kertoa miehelle jääkiekosta!?)
Tällä viikolla opiskelun lisäksi (minä siis opiskelen, Suvi on LOMALLA töistä) ollaan katseltu lätkää Härässä ja vedelty beer challengejä :'D Ollaan kahdesti nyt testattu Härän intialaista buffettia ja ahh nam. Kyllä yllätti täysin! Sitten ollaan nautittu ruoasta ja bissestä Härän kabinetissa vähän tollai privaatimmin, mutta huhhuijaaa mikä kuumuus ja mitkä aromit kun tuo huone on täynnä ihmisiä :D


Eiliseen peliin panostettiin sitten vähän enemmänkin kuin vain kynsillä, mutta ei auttanut :(


Oltiin niin fiiliksissä ennen pelin alkua! Himassakin valmistauduttiin lätkämusiikin pauhatessa taustalla. Suvi oli voittanut tiukassa Härän arvonnassa (voittoon oli 25% todennäköisyys :D) itselleen Karjalan pelipaidan! Ja mä sitten sain Suvin vanhan pelipaidan sen Siwa-ajoilta (arvostan)


Ja seuraavaksi lätkän pronssiottelu, veikkaanpa että jälleen Härässä! Pelipaidat taas päälle!
Huomenna taas olis tarkoitus lähteä Nuuksioon mun perheen ja italian kanssa, ja paistella (soija)makkaroita nuotiolla :) ehkä tähän tapaamiseen ei sitten kuulukaan niin vahvasti alkoholi mukaan haha. Ja maanantaina Dream Theaterin keikalleeee! (olin kirjoittamassa first time for me, mutta tajusin että mähän olin kattomassa bändiä Belgian Graspop metal meetingissä vuonna 2009 :D)

Yksi viikko yhteistä kämppiselämää Suvin kaa jäljellä :(

- Kata

2 kommenttia:

 1. Vain viikko ohhoooiii! :( ja sit Suvi muuttaa takas back to Hoodz!

  Pasilaa tulee ikävä <3 haikeeta lukea tätä, se on ihan oikeasti end of an era!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älääääää!!! mutta toi back to the hoodz on aika mahtavaa :'D tavallaan odotankin sitä että saa tehdä visiittejä suburbaniin!

   - K

   Poista