tiistai 11. helmikuuta 2014

The way your heart beats makes all difference in learning to live

Kata:

Ciaooo!
Onko pikkasen nopsaa taas menneet nää viikot. Sonata Arcatican keikastakin on sellaiset pari viikkoa, vaikka justhan se oli edessä. Tää nopea ajankulu ei tee hyvää mun stressailulle :D


Keikka oli ihan jees, mutta jotakin jäi uupumaan, en osaa sanoa mitä :D Toi mun miekkonen sanoi, että soundit oli huonot ja no, se ei tykännyt kun speakit oli suomeksi (kappas) :D Ja ai niin, pari biisiä jäi uupumaan. Mutta kivaa oli silti! Jotenkin Stratovariuksen keikka (ja koko ilta) oli vaan niin huikea tähän verrattuna, kun kaikki tapahtui vaan niin ex tempore!


Viimeviikkoisen Runebergin päivän kunniaksi leivottiin runskin torttuja! Liköörinä käytettiin italialaista Disaronnoa, joka on ahh niin hyvää. Tuli hörpittyä tuo leipomisen ohessa :D Feden mielestä oli kovin outoa, että mulle tuli lapsuus mieleen kun tota nuuhkailin ja maistelin. Taitaa äiti käyttää samaa likööriä leipomiseen! (mulle kuulemma teki aina alkoholittomat tortut erikseen)


Toi italiaano on rakastunut noihin torttuihin, niin pitihän omatkin tehdä, vaikka lopputulos näytti "pikkasen" erilaiselta kuin miltä noi tortut kaupoissa näyttää :D Mutta maku oli niiiin paljon parempi! Vielä kun toi ihana kaapi noihin kuopat suurempaa hillomäärää varten :'D Kolme lautasellista (vaihtareilla on usein puutteelliset keittiötarvikkeet) toimi oikein hyvin lukemis-snackeina melkein viikon ajan.

Jännä, että tyyppi kokkaa niin hyvää ruokaa, mutta leipominen ei suju :'D Kuitenkaan mua ei suostuta kuuntelemaan keittiössä… Koitin kyllä neuvoa, ettei tunkis noita pikareita täyteen taikinaa ja käyttäis useampaa yhteen, mutta eih. Huoh :D Onnistuin pienentämään vahinkoa sentään jonkin verran! Seuraavaksi laskiaispullia :D

Kaunista jälkeä!

Keväisissä väreissä aletaan jo menemään!

Haha Italian värit. Miten niin yksinkertaisista aineksista voi saada niin hyvän snackin kun oliiviöljyä vähän lorauttaa??!Kuulkaas tavoitteeni: saada kandi reilu viikossa lähes valmiiseen kuntoon! Iiiks (not gonna happen)
Tää sarjis on ihan huikee. Biologikaverini vinkkasi mulle tän, taitaa mennä mun kandityön etukanteen :'D Kandini aihe on siis "landscape of fear -teoria" elikä aihe käsittelee, miten pelko vaikuttaa siihen, miten saalislaji käyttäytyy ja miten se käyttää ympäristöään, kuinka saaliin pelko saalistajastaan voi vaikuttaa näiden keskinäiseen peto-saalis-suhteeseen, ja kuinka tämä kahden lajin suhde on yhteydessä muihin ekologisten vaikutusten tapahtumasarjoihin jne jne. Superinteresting, vaikka alkaa jo vähän tympiä tää työ ajoittain :D Lähinnä koska ahdistaa niin monet asiat, jotka pitäis hoitaa ennen vaihtoon lähtemistä.

Nyt kun koko valoisa aika vietetty kirjastossa lukemassa, on aika suunnata töihin ahertamaan keskiyöhön asti! Tää saattaa olla vika työvuoro ennen vaihtoa, koska hommaa on niin pirusti Pari päivää sitten Fede ehdotti Italiaan menemistä ennen mun vaihtoaikaa, mutta en tiedä onko ees teoriassa mahdollista. Houkuttais kyllä niin pirusti.

A presto!

- Kata

P.S. Otsikko Dream Theaterin biisistä "Learning to Live". (tykkään tosta lauseesta jotenkin ihan hirveästi) Ostettiin Feden kans liput keikalle, yayyy!!

2 kommenttia:

 1. Hei oon nyt vähän pettyny tähän teijän postailutahtiin!! :D tottakai... Sullakin on kaikkea meneillään. Toivottavasti jaksat hoitaa asiat kuntoon ennen vaihtoa! Tulee huikee aika sitten ;)

  ja voihan, en enää ees kerkee käymään teijän asunnossa. Sitä pysähdyspaikkaa matkalla kotiin tulee ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, katoin kuka ihme tullu rageemaan tänne :'D haha joo, blogi on vähän jäänyt taka-alalle, kun tuntuu että kaikki on ihan sekaisin nyt ja oon joko kirjastolla tai menossa jossakin. Mutta heh, pitää tsempata.sitten kun kaikki taas tasoittuu niin tuleekin jo ihan uudenlaisia postauksia kun asutaan Suvin kanssa eri maissa :D

   Pasilaa tulee kova ikävä <3 Pus!

   - K

   Poista