perjantai 21. maaliskuuta 2014

Yes I'm a mover

Kata:

Huhhuijakaa, kaikenlaista on kerennyt tapahtumaan sitten viime kuulumisten! Muutto tuli ja meni, oon leikkinyt kotia poikaystävän kanssa, poikaystävä palasi Italiaan, musta tuli luonnontieteiden kandidaatti, hankin lentoliput Saksaan ja Italiaan, mulle vahvistettiin 10 neliön kämppä Saksasta, tein mun vikan työvuoroni kiskalla, sain pienimuotoista oman alan töitä syksyksi, tukkaani lyhennettiin reilu 20 cm, ja mitähän muuta.


Oli ihan unelmaa asua täällä uudessa kämpässä italian kanssa! Otettiin rennosti, nautittiin, oltiin ahkeria ja aikaansaavia, tehtiin vaikka mitä. Pelkäsin koko ajan sitä hetkeä, kun italia lähtee. Sitten se koitti, ja selviydyin! Ihmeen ison numeron ja pelon olin päässäni siitäkin kehittänyt :) Lentokentälle saattamisen jälkeen jumitin kentällä ikuisuuden ennen kuin osasin lähteä porukoiden himaan koirani kainaloon. Olin aika turta enkä enää jaksanut kelata mitään. Illaksi oli onneksi ohjelmaa pöllöretken ja juomisen merkeissä, ja seuraavana päivänä oli haikea olo, mutta nyt mieli mitä loistavin ja odotan jo vaihtoa (joku kymmenen päivää enää??) ja sitten lähtö Italiaan koittaakin jo ihan kohta (neljä viikkoa!! :)







Vikoina yhteisinä viikonloppuina koitettiin repästä aikaa pienimuotoisille reissuille.
Yhtenä viikonloppuna esimerkiksi tehtiin reissu Nuuksioon mun perheen kanssa :) Lumi ja jää oli sulamassa ja oli melkoisen liukasta. Koko päivä reippailtiin ja notskilla paisteltiin meiän eväitä.

Voitte vain arvata mitä kävi… :D


Käytiin myös uuteen luontokeskus Haltiaan tutustumassa ja juotiin janojuomiksi hyvät bisset ja siiderit. Sitten jatkettiin paikan kiertelyä, ja löydettiin vähän näyttelyn tapaisia huoneita, ja vietettiin niissä tovi. Kun löydettiin ulos näistä näyttelytiloista, huomattiin että ohitimme sisäänpääsykassan! Oho. Säästettiin vahingossa pari kymppiä. Vieläkin on vähä mysteeri miten me oikeen vahingossa sinne päädyttiin, koska me tultiin ihan eri reittiä sisään :D

Sitten seuraavana viikonloppuna reissattiin Porvooseen, johon meiän oli pitänyt mennä jo muutaman kuukauden ajan. Miten se aina meneekään niin, että sitä alkaa kunnolla toteuttamaan ajatustasolla olevia suunnitelmia vasta kun aika on käymässä vähiin! Kunnon pläräillyt viimesille viikoille, piti keretä tehä vaikka mitä :D










Yksisarvinen ja kirkko?

Yksi päivä omistettiin sille, että vaan pörräiltiin sporalla ympäri Helsingin paikkoja mitään sen kummempia reittejä suunnittelematta. Fede sai upean idean lähteä dallailemaan jään päälle, josta se oli unelmoinut koko talven. Päättipä tehä sen nyt, kun kevät vihdoin koittanut ja oli muutenkin vuoden lämpimin päivä siihen mennessä.



Kerettiin järjestellä parit illalliset meillä :) Muutenkin sain joka päivä nauttia hyvästä ruoasta! Oon kyllä onnentyttö, kun mulla on taitava mies laittamaan ruokaa! (Mutta epäonnentyttö siinä mielessä, että olen kaukosuhteessa :D ei hirveesti vatsaa lämmitä) Mun hommaksi jäi aina viinin osto (no hei kuuluuhan viini ruoan kaveriksi) ja havahduin, kun lähi-Alkoni myyjä puhutteli mua vakkarina… Parin viikon ajan olin lähes tulkoon aina yksin Alkossa ostamassa viiniä, ja jos ei joka päivä, niin joka toinen päivä :D


Käytiin vierailemassa myös Suvin ja hänen poikaystävänsä kämpällä. Kämppiksestäni on tullut perhekämpän emäntä!


Nyt vaan kaikkee pientä sälää tarttee hoitaa, ja yksi tenttikin edessä. Stressitaso vihdoinkin laskemassa, kun to do -lista on lyhentenyt. (oli virhe vilkaista sitä taas, melkoisen pitkä yhä)
Odotan jo sitä paperisotaa ja häslinkiä Saksassa, kun jo Suomesta käsin hoidettavat asiat ovat menneet niin älyttömän monen mutkan kanssa.

Loppuun vielä kämpän fiilistely -kuvia! Kauaa enää tosin kerkeä fiilistelemään :'D Veljenikin (tuleva alivuokraaja) ilmoitti tuovansa tavaroitansa jo huomenna. Jää nähtäväksi, miten viikon päästä järkättävät kandibileet mahtuvat täällä juhlittaviksi vai pitääkö siirtyä kertsitiloihin heti :D







Pitää koittaa haalia lähimmäiseni oikein lähelleni näille viimeisille päiville Suomessa :)

- Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti