lauantai 19. lokakuuta 2013

"The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new." - Sokrates


Kata:En tajuu. Tää syksy on menny yhdessä hujauksessa. Äskenhän mä nääkin kuvat otin, mutta kappas kappas, puiden lehdet on vihreät ja nyt ne lehdet.. no ne on maassa. Ja tänä aamuna koin räntäsateen vastoin kasvojani kävellessäni töihin. Ja liukastuin jäällä. Jäätävää. Nyt kun on kattonut kaikkien sendaamia lumikuvia ympäri Suomea, oon mäkin alkanut kaipailemaan sitä lunta :) Lunta, joka pysyis maassa. Mutta sitten se on bye bye leather jackets, ja welcome talvitakit.
Tää syksy on ollut ihan älyttömän kaunis. Muutaman viikon ajan lähes päivittäin ihailin puita ihan haltioissani. Joka kerta kun istuin bussissa matkalla yliopistolle, mä toivoin että muutkin kattoisivat ulos samoilla fiiliksillä. Elämä on kaunista :) Oon ollu ihan onnessani vähän kaikesta nyt. Hih, olo on kuin ihastuneella lukiotytöllä.


Oon päättänyt alkaa kehittämään mun taitoja keittiössä. Rakastan että mies kokkaa, mutta "vähän" hävettää että omat kokkaustaidot on kutakuinkin olemattomat. Kyllä musta vielä vaimomatskua tulee! Baby steps.


Tuntuu, että elämä on taas sopivan kontrollissa! Oon jaksanut painaa duunia, opiskellut, urheillut ja nauttinut olosta ja elämästä, on löytynyt sellainen hyvä tasapaino kaikkeen, ja oon yhtä hymyä tuolla ulkona kun ajatukset pyörii niin hyvissä asioissa. Musiikki kuulostaa niin pirun hyvältä ja se tuntuu niin syvällä. Okei, mun muutama kaveri ehkä naurais tolle kontrollille (mukaan lukien Suvi), sillä saatan vaikuttaa ajoittain tasapainottomalta/friikiltä, mutta kyllä mä loppujen lopuks haluun vaan halailla jokaikistä tuttua (ja välillä tuntemattomiakin). En tiiä, johtuuks tää vaan tästä mun tilasta, mutta musta tuntuu että kaikki asiakkaat on aivan ihania! (siis mitähh, asiakkaat ihania, kaikki!??)

Tässä pari loistavaa trippiä.


Aaaawws! Kuka ryhtyy tyynysotimaan kanssani?:DEns viikko on perioditaukoviikko (mitäh, siis meillä biologeilla voi olla perioditaukokin??), ja suunnitelmissa on kaikkee kivaa! Maanantaina koittais lähtö Tukholman risteilylle ;) Just jeaaaaah!! Oon niin ansainnu ryyppäysreissun, koska oon ollut niin monet viikonloput töissä, esim. tämän viikonlopun (missasin eilen Kiuaksen vikan keikan (haha minäkö kuuntelen Kiuasta)). Arkisin en ole sortunut juomaan, mutta nyt vihdoin koittaa vapaus risteilyn muodossa! Okei, tää kuulostaa semi alkoholistiselta... Ei näistä fuksiaisista ja kertsibileistä vielä ihan niin montaa viikkoa ole :D

Elämässä on oltava huonoja jaksoja, että voi olla ihaniakin jaksoja, josta ottaa kaiken irti! Se vaan voi tuntua niin mahdottomalta nousta silloin kun makaa siellä kurjuuden pohjalla. On se kumma, miten pienet asiat voivat tuntua niin mahdottoman vaikeilta mutta sitten pienet asiat voivat tuntua myös niin älyttömän hyviltä, ja tuntuu että pakahtuu ilosta ja jännityksestä.

Hullua!! Elämä 

- Kata

4 kommenttia:

 1. Loistava asu :) ja täydellinen letti kampaus

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) mitäs nyt letti vähän tuppaa purkatumaan ja sojottamaan minne sattuu!

   - Kata

   Poista
 2. Aivan ihana teksti. Hih olen niin onnellinen sun puolesta muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta <3 Tänään pidetään hauskaa!! Ja huomenna, ja aina! :)
   - K

   Poista