keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kukkarakkaus

Kata:

Moikkamoi!!

Heti ku tulin reissusta, päätin että terveellinen elämä alkaa koska Jenkeissä nyt tuli syötyä vähemmän terveellisesti eikä urheiltuakaan tullu ku muutaman kerran. Kaikki alkoi hyvin, kävin juoksemassa vikat lenkit ennen Midnight runia, kerkesin Unisportillakin käydä, ja söin monipuolisemmin ja kevyemmin kuin L.A.:ssä ollessani - ihan kuin siihen olis paljoa tarvittukaan :D Päätin muutenkin laittaa asiat järjestykseen mukaan lukien opiskelujutut (kandi!!), ihmissuhteet ja unirytmi, joka sekos niin pahasti kuin se vaan voi seota.

Iloisena maalissa! Juoksun aikana yksi jäbä tarjos mulle "juoksubissee", mutta veti sen tölkin sitten pois kun koitin kurottaa. Maalissa sain mun kaivatun janojuoman!


Pirkot vauhdissa!

Lynyrd Skynyrd ;)

Mutta nyt oon sairastellut jo viikon ajan ja alkaa pikkuhiljaa ahdistamaan. Luentojen jälkeen ei ihan hirveästi tee mieli jäädä kirjastolle räkimään, vaikka yllättävän paljon sielläki oon viettänyt aikaa. Mutta esim. eilen oli niin huono olo, ettei toivoakaan kirjastolle jäämisestä. Mulla tosiaan menee kurssit aika pahasti päällekkäin, mutta oon päättänyt etten jää mistään jälkeen vaan opiskelen itsenäisesti skipatut luennot. Muutenkin mun kursseihin sisältyy tooodella paljon itsenäistä opiskelua että nyt jos ikinä tarviin sitä itsekuria :D Ja se kandi. En ikinä uskonut et mä olisin se ihminen joka aina puhuu kandin aloittamisesta, mutta itse aloittaminen vähän jää... No, mulla on ollut suuret puheet jo viime keväästä kuinka aloitan kandin, mutta oon yhä tässä aloittamisvaiheessa :D Kesällä sain hoidettua kaikki rästit alta pois, ja nyt olis tulevan vaihdonkin kannalta aika oikea aika aloittaa!

Urheilu on tietty kans jäänyt pois arjesta kun oon ollut niin jäätävässä flunssassa. Mä tarviin sitä liikuntaa, että mun arki ja pää pysyy kasassa. Ilman sairasteluakin olisin varmaan muutenkin ihan veltto johtuen tästä mun liikkumattomuudesta... Mun ruokatottumuksetkin on menny ihan läskiks täs viikon aikana haha. Tarviin sitä liikuntaa, että koko homma pysyy kasassa!! :DOon viettänyt aikaa tosi paljon sisätiloissa, mutta onneks mulla on ollut ystävät seurana.  Tänään taas GG tulee tänne Pasilaan yöksi ja mä taidan mennä hänelle huomenna yöksi :) Ollaan ku mitäkin kaksoiseläimiä... Ollaan ton Losin reissun jälkeen safkattu, opiskeltu, liikuttu ja nukuttu yhessä... No oli tossa vuorokauden tauko toisistamme.

kaksoiseläin
GG:n tomahawk :DSitten toinen joka on pitänyt mulle seuraa, Essi  Yhessä ollaan köllötelty :D

Niin symppis!


- Kata

3 kommenttia:

 1. SIIS KATA! Pakko kysyy, mitä noi lonkerot tossa salaatissa on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin vastata että punasipulia, mutta ne sä olisit vissii iteki osannu määrittää lajilleen :D ehkä meinaat cashew-pähkinöitä? :D
   - K

   Poista
  2. Vai ananasta? vai karpaloita? :D
   - K

   Poista