tiistai 10. syyskuuta 2013

Back to reality

Suvi:

Heissan :)

En oikeen tiedä mistä sitä alottaisi.. Hankalaa. Reissun jälkeinen aika (nyt on kulunut joku 2,5 viikkoa) on ollut aika.. samanlaista kokoajan :D En osaa selittää, tuntuu että en oo tehnyt oikeen mitään? Noh, ekat päivät Suomessa meni koomailessa aikaeron kanssa. Oikeastaan taistelin melkeinpä viikon unirytmin kanssa saadakseni sen normaaliksi. Hullua miten jet lag on sata kertaa vaikeampi Losista Suomeen tultaessa kuin toiste päin.

Elämä alkoi pikkuhiljaa voittaa ja unirytmi tottui Suomeen ja odotin kovasti Helsinki Midnight Run -tapahtumaa joka oli elokuun vikana päivänä. Käytiin kuitenkin samalla viikolla pitkällä mutta rennolla lenkillä Katan ja GG:n kanssa, jonka jälkeen mun jalkapöydän ulkosyrjä on ollut kipeenä. Lepoa vaan kehiin enkä päässyt juoksemaankaan Midnight Runiin. Nyt on pitänyt ottaa paljon iisimmin. Puolitoista viikkoa jalka oli ihan kunnolla kipee. Eli telkkari oli mun kaveri monesti :D Eilen kävin ekaa kertaa kokeilemassa bodycombattia ja jalassa tuntui vielä vähän. Eli liikuntakin pitää alottaa iisisti. :D Ei siis ehkä ihme että tuntuu että en oo tehnyt mitään ja vaan muhinu sohvalla..?

Oon mä nyt viime päivinä puuhaillu vähän kaikkea kun jalka sallii, jee! Viikonloppu oli tosi kiva! Vihdoinkin jotain äksönii :D Ainii, opiskelutkin on taas alkanu! Ja opiskelumeiningit!

Koululla oli fuksiaiset viime viikolla, ja olin pitämässä rastia mun tikokavereiden kanssa. Viimeinen lukukausi lähti käyntiin niin haluttiin vielä päästä mukaan fuksiaisiin :( Haha, oon nyt ollut fuksiaisissa mukana monella eri tapaa: fuksina, tutorina sekä rastin pitäjänä. Ou jees.

Haalari
 Oli siis aika kaivaa haalarit kaapista kesälomalta ja suunnata rastia pitämään. ;)


Taukojakin riitti ryhmien välillä, joten makoiltiin nurtsilla, nautittiin säästä ja juotiin bisseä.


Fuksiaisten teemana oli JUNGLE! Eli viiddakkohenkisiä ryhmiä räpelsi ympäri keskustaa. Banaaniasut oli suosittuja jengillä. :D


Pikku känni oli jo siinä iltapäivästä ihan hyvin tullut, kun fuksitkin tarjosivat vaikka mitä lahjuksia. Sen lisäks meidän vieressä alko kuumailmapallohärdellit, eli niiden täyttäminen. Aika siistii kateltavaa, kun tollasta palloa täytetään ja koitetaan saada taivaalle.Jatkoilla bailattiin Fredan Tivolissa vaahtobileiden kera! Ekaa kertaa vaahtobileissä CHECK! Päivä oli ollut pitkä niin rojahdin jo ajoissa sänkyyn. Fuksiaispäivä oli aikas ihana. Tulee myöhemmin vielä ikävä näitä aikoja..

Viikonloppuna oli paljon kaikkea :) Moikkasin siskoa, äitiä ja Nalaa, kävin Lintsillä poikaystävän kanssa ja vietettiin muutama girls night ihanien tyttöjen kanssa.Kävin siis tota söpöläistä moikkaamassa ja hakemassa Lintsiliput mulle ja poikaystävälle. Saatiin ilmatteeks äidiltä kun siellä oli yksityistilaisuus. :D


Selasin äidin vanhaa konetta... ja mitä sieltä löytyikään... VANHOJA KUVIA! Pakko laittaa kuva missä mulla on blondit hiukset. Mulla oli lukiossa tyyliin vuoden ajan blondit hiukset.. Tosi weird kun nyt ajattelee.. Ja mun lukioajan lempparitakki, tykkäsin megapaljon! Ihanan valkoinen.

Mutta sitten itse Linnanmäkikeissiin. Meille tuli kolmannen laitteen jälkeen jo huono olo. WHAT!? Ei me nyt niin vanhoja olla. :D Vuoristorata + Mustekala + Kieppi + Viikinkilaiva = Not good ! Noiden jälkeen mentiin maailmanpyörään parantelemaan itseämme ja pelailemaan pelejä. Huh huh mitä vanhuksia ollaan. :D
Lintseilyn lisäksi viikonloppuna oon pörränny kaupungilla ja viettäny ihania iltoja tyttöjen kanssa täällä meillä.


Tehtiin Katan ja GG:n kanssa tätä namipizzaa! Mozzarellapizza ja päälle basilikaa, naminaminamii... Tulee nälkä kun tätä kuvaa kattelee. Herkuteltu siis on. Nyt alkaa terveellinen elämä!

Opinnäytetyö pitäisi alottaa.. En vaan vieläkään keksi aihetta, byäää! Koht tulee kiire jos en ala keksimään mitään..

Nyt aamutoimet kutsuu :) Los Angeles postausta luvassa joskus, pitää varmaan eka saada GG:ltä kuvia :)

- Suvi

2 kommenttia: